Overblog
Edit post Seguir este blog Administration + Create my blog

[Néz HD-720p] ~ A Lego-kaland 2 (2019) Teljes Film Magyarul

4 Febrero 2019 , Escrito por enung sunarti Etiquetado en #a lego kaland 2 teljes film magyarul a lego kaland 2 teljes film magyarul videa lego kaland 2 teljes film magyarul indavideo lego kaland 2 teljes film lego kaland 2 teljes film magyarul online

 

Nézni Egy Teljes Filmet >> A Lego-kaland 2 (2019)

 

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, KANADA, DÁNIA, NORVÉGIA, AUSZTRÁLIA
Premier (HU): 2019.02.07.
Kaland | Fantasy | Animáció | Musical | Akció | Vígjáték | Családi
RENDEZŐ: Mike Mitchell, Trisha Gum
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Michelle Morgan, Dominic Russo, Phil Lord, Chris Miller
ZENE: Mark Mothersbaugh
SZEREPLŐK: Channing Tatum, Margot Robbie, Chris Pratt, Jonah Hill, Elizabeth Banks, Alison Brie, Charlie Day, Will Arnett
A feliratok kiválasztása : English, Espanol, France, Germany, etc.


Öt éve már, hogy minden szupi szuper volt, a városka lakóinak azonban most egy új veszéllyel kell szembenézniük. LEGO DUPLO® megszállók érkeznek a galaxisból, akik mindent gyorsabban rombolnak le, mint ahogy a lakók újra tudnák építeni. (csd)

A Lego-kaland (eredeti cím: The Lego Movie) 2014-ben bemutatott egész estés amerikai–ausztrál 3D-s számítógépes animációs film, amelyet Phil Lord és Christopher Miller rendezett. A forgatókönyvet Dan Hageman és Kevin Hageman írta, a zenéjét Mark Mothersbaugh szerezte, a producere Dan Lin és Roy Lee volt. A Village Roadshow Pictures készítette, a Warner Bros. forgalmazta. A filmben élőszereplős jelenetek is láthatóak, valós díszletekkel. Amerikában 2014. február 7-én, Magyarországon egy nappal korábban, 2014. február 6-án mutatták be a mozikban. 2019. februárjában érkezik a film folytatása.

Emmet egy átlagos munkás, aki átlagos életét éli a Lego világban. Ám az építkezésen történt dolgok miatt mindenki azt hiszi, hogy ő a kiválasztott. Kiválasztottként pedig feladata az, hogy megállítsa Lord Bizniszt, aki a Kréglivel (ami egy hatalmas folyékony ragasztó) el akarja pusztítani a világot. Emmet persze nincs egyedül, vele tart többek közt Vadóc (valódi neve Lucy), a vad Lego lány, Benny, a '80-as évekbeli űrhajós, Vitruvius, az öreg bölcs, Csoda Kitty, az örökké vidám macska-egyszarvú lény, Fémszakáll, a félig robot kalóz, és maga Batman. Útjuk során meg kell küzdeniük számtalan veszedelemmel, köztük Lord Biznisz leghűbb szolgájával, Rossz zsaruval is.

 

 

Tag

a lego kaland 2 teljes film magyarul
a lego kaland 2 teljes film magyarul videa
lego kaland 2 teljes film magyarul indavideo
lego kaland 2 teljes film
lego kaland 2 teljes film magyarul online

Compartir este post

Repost0
Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:

Comentar este post